‘Hirving Lozano kan bizarre zomertransfer naar Liverpool maken’

Afgelopen zomer werd Hirving Lozano door Napoli voor 35 miljoen euro overgenomen van PSV. Een groot succes werd het tot op heden niet. Maar de kans bestaat wel dat hij een fraaie transfer kan gaan maken.

Volgens de website El Futbolero durft oefenmeester Jürgen Klopp de gok met de vleugelspits namelijk wel aan. De Duitser zou Lozano naar Liverpool willen halen, en naar verluidt bereiden de Reds een bod van ongeveer 25 miljoen euro voor.

Napoli hoopt echter quitte te spelen en eist 40 miljoen euro voor de handtekening van zijn speler. Dat lijkt wat veel geld voor iemand die eigenlijk al mislukt is in de Serie A…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.