Waren de ‘martelcontainers’ van Wilfred Genee, voor Johan Derksen?

Onlangs werden er in Noord-Brabant meerdere ‘martelcontainers’ gevonden. Op Radio Veronica ging misdaadjournalist John van den Heuvel hier iets over vertellen en kon het niet laten om hier een grap over te maken richting Wilfred Genee.

“Het schijnt zelfs dat jij in verband wordt gebracht met die martelcontainer”, lacht Van den Heuvel, waarop Genee reageert: “Ja, dat klopt inderdaad! Daar zit ik ook achter! Ja, die had ik gereserveerd voor twee man en ik kan je nu al uitleggen wie”, doelt hij met een knipoog op Johan Derksen en René van der Gijp, met wie hij nu al ongeveer een maand op oorlogsvoet leeft.

“Heftig! ‘Wilfred wil Johan Derksen in martelcontainer’”, lacht nieuwslezeres Celine Huijsmans, waarop Van den Heuvel alvast in detail treedt: “Even de nageltjes afknippen denk ik.” Op een serieuzere noot besluit Genee zelf: “Ik geloof dat alles dat over mij gaat op dit moment – als iemand boos is of ruzie heeft – in verband wordt gebracht daarmee. Alles is nu nieuws..”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer