‘Talpa duwt Veronica Inside nog een stukje dichter naar de afgrond’

Angela de Jong kijkt met stijgende verbazing naar de opstelling van televisiezender Talpa naar het programma Veronica Inside toe. Het programma ligt zwaar onder vuur nadat de hoofdpersonen flink met elkaar in de clinch leggen en door het mediabedrijf lijkt het alleen maar erger te worden. Het einde lonkt dan ook voor het populaire programma.

Namens het Algemeen Dagblad schrijft De Jong: “Dat er vanaf het begin van de coronacrisis – en binnenskamers natuurlijk al veel eerder – paniek was om dalende inkomsten was bekend. Daar kwamen de kelderende kijkcijfers door een eindeloos herhaalcircus nog eens bij. En met de Akwasi-rel om gouden melkkoe VI en daaropvolgende adverteerdersboycot is het bedrijf compleet in een kramp geschoten.”

Aanvankelijk werd ‘opzichtig geïnvesteerd in een ophefmakend, rechts, politiek incorrect geluid’. “Imiddels zijn types als Dennis Schouten en Jan Dijkgraaf eruit gegooid cq gevlucht vanwege censuur. Ook is het plan om het VI-trio een dagelijkse latenightshow te geven stilletjes op het tv-kerkhof begraven naast de geloofwaardigheid van Wilfred Genee.”

“Ik weet inmiddels niet wat ik logischer zou vinden: dat Johan Derksen en Van der Gijp hun biezen pakken en niks meer met dat zooitje te maken willen hebben. Of schaterlachend om zoveel onbenul en mismanagement nog twee jaar hun contract uitdienen en bijna anderhalf miljoen euro toucheren. Gewoon omdat het kan”, zo voegt de AD-columniste toe. “Het is een bende daar. Laten we er volop van genieten, zolang het nog kan.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer