Hélène Hendriks komt met positief Veronica Inside-nieuws

In augustus mag presentatrice Hélène Hendriks de champions league-wedstrijden doen op Veronica. Dit zal gaan gebeuren met de heren Johan Derksen, Rene van der Gijp en Wilfred Genee. Het trio van het programma Veronica Inside ligt gigantisch met elkaar in de clinch op het moment.

Hendriks kreeg vrijdagavond in het RTL-programma Beau de vraag of zij duels van de Champions League gaat presenteren. “Ja, dat ga ik doen. Samen met Wilfred en natuurlijk met de mannen gewoon”, vertelde ze met een brede glimlach.

De populaire presentatrice benadrukt dat het niet de bedoeling is om het VI-trio gezamenlijk aan tafel te krijgen. “Ik zit meestal met Johan en Wim (Kieft, red.), René zit vaak bij Wilfred. Zo doen we het eigenlijk altijd”, aldus Hendriks. Overigens zal Genee wel pas later aansluiten in verband met vakantie.

Hendriks benadrukte dat de heren zelf graag willen analyseren voor Veronica Inside. Dit mag hoopgevend nieuws worden genoemd voor Veronica Inside. Het vaste trio is een maand voor de Eredivisie-start, normaliter ook het beginpunt van de talkshow, dus nog ‘gewoon’ actief voor de tv-zender

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer