Marseille heeft duidelijk Strootman-nieuws voor PSV

PSV wil voor het komende seizoen graag een nieuwe middenvelder aan de selectie toevoegen en dit zou zomaar Kevin Strootman kunnen zijn. Hij ligt namelijk voor het oprapen bij zijn club Olympique Marseille.

De linkspoot mag/moet namelijk weg bij Olympique Marseille, zo schrijven de Franse media vandaag. L’OM wil volgens de Equipe flink gaan snijden in de salariskosten en Strootman is met zijn riante loonstrookje een belangrijk speerpunt in de sanering. Mogelijk mag hij zelfs transfervrij vertrekken uit Velodrome.

Datzelfde geldt overigens voor Kostas Mitroglou; de Griekse spits is reeds aangeboden bij FC Lorient en diverse Turkse clubs.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer