‘Johan Derksen neemt VI-beslissing, groot nieuws voor Wilfred Genee’

De kans is groot dat na de zomer het trio Johan Derksen, Rene van der Gijp en Wilfred Genee uit elkaar gaan. Er gaan namelijk geruchten rond dat de presentator van het programma niet meer zal gaan terugkeren.

De website Bekendeburen.nl schrijft dat de geluiden ‘steeds sterker’ worden dat Genee afscheid moet nemen van Talpa. Het medium schrijft: “Johan Derksen heeft aangegeven echt te stoppen en nu te gaan genieten van het leven. Genee heeft hem de kans gegeven om dit te doen. Mensen rond het programma wisten dat Derksen het al langer niet meer naar zijn zin had, maar uit zichzelf niet wilde opstappen.”

“Genee heeft dit nu mogelijk gemaakt. Maar hij kan, als de geruchten kloppen, door dezelfde deur naar buiten want in de wandelgangen van Hilversum wordt gefluisterd dat de aanwezigheid van Wilfred door Talpa niet langer op prijs wordt gesteld”, zo voegt men toe. “Met andere woorden; de carrière van Wilfred Genee lijkt ten einde. Het is nog maar een kwestie van tijd, dat dit naar buiten zal worden gebracht.”

Het medium stelt dat de toekomst van Genee nog niet definitief is besproken. Het vertrek van Derksen zou al wel ‘honderd procent’ zeker zijn, iets waar hij deze week al op anticipeerde met een pittige open brief in De Telegraaf.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer