‘Roger Schmidt dreigt PSV’ers direct met harde ingreep’

Roger Schmidt staat aankomend seizoen aan het roer bij PSV. De trainer staat bekend om zijn aanvallende spel en het lijkt erop dat dat niet het enige zal zijn dat de trainer zal gaan veranderen.

De Correspondent heeft Das Buch eines Trainers van Schmidt gelezen en komt tot een aantal interessante conclusies. Zo schrijft dit medium: “Over het transferbeleid heeft Schmidt ook wat te melden: vertrekkende spelers zijn misschien wel belangrijker dan komende spelers. Dat komt omdat je toch nooit een hele selectie kunt vervangen, en omdat het negatieve effect van ‘rotte appels’ groter is dan het positieve effect van inkomende transfers.”

Daar voegt de website aan toe: “Juist bij het uitdunnen van de selectie moet de trainer druk zetten op de directie, schrijft Schmidt, want de directie snapt niet zo goed hoe vervelend het is om dagelijks met rotte appels te werken. Heel vervelend.” Daarom dreigen spelers ‘veel sneller’ weggestuurd te worden. “Kansen ziet hij in spelers die om een of andere reden nog niet alles eruit hebben gehaald. Die zijn vaak ervaren ‘en bereid nieuwe dingen te leren, omdat ze de nieuwe trainer soms als laatste kans voor zichzelf zien’.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer