‘PSV krijgt serieuze aanbieding binnen voor Portugees Bruma’

Afgelopen zomer haalde PSV de Portugese aanvaller Bruma binnen. De Eindhovenaren betaalden meer dan 10 miljoen euro voor hem aan Red Bull Salzburg. Een succes werd het niet.

Ondanks een prima start viel hij daarna toch erg ver terug, en inmiddels wordt er al volop getwijfeld aan de kwaliteiten van de international. Mogelijk lonkt daarom een spoedig afscheid; Galatasaray zou een aanbieding hebben gedaan om hem op huurbasis over te nemen.

Bruma speelde al eerder voor Galatasaray, waar hij het wél goed deed. De rechtspoot ligt nog tot medio 2023 vast bij PSV, maar heeft volgens Web Aslan zelf al kenbaar gemaakt graag terug te willen keren naar Cim Bom Bom.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer