Johan Derksen: ‘Wilfred Genee is door hem gehersenspoeld’

De heren Johan Derksen, Rene van der Gijp liggen zwaar in de clinch met presentator Wilfred Genee. Het tweetal beticht hem namelijk dat ze door hem zijn verraden tijdens de uitzending die in het teken stond van racisme. Derksen doet nu zijn verhaal.

In een opiniërend stuk in De Telegraaf schrijft de voormalige hoofdredacteur van Voetbal International vandaag: “Ik heb het idee dat René van der Gijp, Gerard Cox en ik de laatsten zijn in dit land die nog voor hun mening durven uitkomen. Onze presentator is intussen ook al gehersenspoeld door de zelfbenoemde goeroe Eus. Wilfred Genee probeerde me jaren structureel pittige uitspraken te ontlokken, maar toen het hem te heet onder de voeten werd, nam hij me die uitspraken opeens uitermate kwalijk.”

Derksen gaat verder: “Er is niets veranderlijker dan een mens, maar als ik vanuit Drenthe naar Hilversum moet rijden, weiger ik met meel in de mond te praten. Ik neem de meningen van BN’ers, adverteerders, columnisten, topvoetballers en anonieme lafaards op sociale media voor kennisgeving aan. Indien die groeperingen de inhoud van ons programma gaan bepalen, ben ik weg.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer