PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV speelt in augustus oefenpot tegen Vitesse met duizenden fans’

PSV zal op zondag augustus een oefenwedstijd gaan spelen in eigen huis tegen Vitesse.FOX Sports maakte onlangs al duidelijk dat er een programma in elkaar wordt gedraaid waarin Eredivisie-ploegen in augustus tegen elkaar gaan oefenen.

De teams kunnen daarmee ritme opdoen richting het nieuwe seizoen in september en bovendien kunnen de voetballiefhebbers de oefenduels allemaal live volgen op FOX Sports. Over het programma was nog niets bekend, maar het ED heeft dus al wel informatie. Het dagblad meldt dat PSV in augustus gaat oefenen tegen Vitesse en Willem II. Het duel met Vitesse gaat op zaterdag 15 augustus gespeeld worden.

Bij die wedstrijd zullen duizenden fans aanwezig mogen zijn. Hoeveel precies, is nog niet duidelijk.  Hierover wordt later via de gemeente Eindhoven meer bekend.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.