PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘FC Twente wil zaken doen met Ajax en PSV’

FC Twente gaat het komende seizoen beginnen met een kleine groep spelers. Maar dat baart technisch directeur Jan Streuer geen zorgen. In een gesprek met de krant Tubantia zegt hij er het volgende over:

“De kunst is om nu nog even geduld te hebben, want er komen er nog heel veel spelers op de markt. Grote clubs als Ajax en PSV bijvoorbeeld willen toch eerst even aankijken wat ze met de huidige spelers willen. Straks komt er misschien nog ruimte als ze zelf wat aankopen hebben gedaan.”

Hij ontkent dat Twente al nagenoeg rond is met Tomás Necid van ADO Den Haag: “Op onze lijst staan veel spitsen en we zijn ons nog aan het oriënteren.” Douglas komt sowieso níét terug naar Enschede: “Douglas heeft al tijden niets meer laten zien, en hoe lang is het wel niet geleden dat hij een fatsoenlijke wedstrijd heeft gespeeld? Voordat zo’n speler is opgetraind zijn we tijden verder. Wij zoeken ervaren spelers die voorbeelden zijn voor de rest. El Ahmadi is zo’n voorbeeld en Brama ook. Douglas is dat in mijn ogen niet.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.