‘Donyell Malen kan verrassende transfer maken’

Ondanks het feit dat hij al een hele tijd kampt met een blessure is er toch voldoende belangstelling voor PSV-spits Donyell Malen. AS Monaco wil hem naar verluidt deze zomer overnemen van de Eindhovenaren.

Volgens Le10Sport maken de Monegasken zich op voor een toekomst zonder Wissam Ben Yedder. De Ligue 1-club denkt zo’n veertig miljoen euro te kunnen verdienen aan een transfer van de spits en wil voor dat bedrag wel meewerken aan een deal. Manchester United zou een van de geïnteresseerde clubs zijn.

Met tientallen miljoenen euro’s op zak zou AS Monaco willen aankloppen voor de spits. Malen heeft weliswaar net een lange revalidatie achter de rug wegens een zware knieblessure, maar hij maakte tot half december dusdanig veel indruk dat clubs in hem een welkome versterking zien.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer