‘Real Madrid verkoopt vedettes om 200 miljoen te besparen’

De coronacrisis treft niet alleen de kleinere clubs in het voetbal ook grootmacht Real Madrid heeft het moeilijk. Zo moeten ze maar liefst 200 miljoen euro gaan besparen en daarom moeten de nodige vedettes worden verkocht.

Dat meldt Marca zaterdagavond. Vijf spelers zouden mogen vertrekken uit Santiago Bernabéu en dat zijn niet de minste: Gareth Bale, James Rodríguez, Brahim Díaz, Dani Ceballos en Mariano Díaz. Door hen van de hand te doen krijgt Real weer wat lucht. Bij een goede bod mogen deze spelers vertrekken. Het wegvallen van een aantal topsalarissen zal de penningmeester van De Koninklijke ook doen juichen.

Bale en James Rodríguez zijn de twee spelers met de grootste reputatie uit dit rijtje. Zij kunnen niet rekenen op een vaste basisplaats en worden al langer met een vertrek in verband gebracht. De Welshman heeft in Madrid nog een contract voor twee jaar. De verbintenis van de Colombiaanse spelverdeler loopt volgend seizoen af, waardoor deze zomer in ieder geval een belangrijke knoop moet worden doorgehakt.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer