‘Nieuwe Ajax-aanwinst Antony kan je het beste vergelijken met Arjen Robben’

Aankomend seizoen komt de Braziliaanse vleugelflitser Antony voor Ajax spelen. De Amsterdammers spendeerde vele miljoenen voor hem en hij had ook de clubs voor het uitkiezen. De website Ajax Showtime kwam met een artikel waarin verschillende fans het over de 20-jarige jeugdinternational hebben.

João, fanatiek supporter van São Paulo, legt uit waarom Antony zo populair was. “Los van zijn geweldige kwaliteiten is de grootste reden dat hij zo geliefd is bij ons, dat hij als jonge fan hier al op de tribune zat. Hij is geboren en getogen op zowel de tribunes als het veld hier.” Alisson voegt toe: “Antony is heel bijzonder, gezien zijn liefde en passie voor ons. Ook heeft hij heel veel aandacht voor São Paulo-fan Larissa, een klein meisje dat het niet makkelijk heeft. Hij heeft altijd tijd voor haar en nam haar vaak mee naar wedstrijden.”

Ook de kwaliteiten als voetballer van Antony worden onder de loep genomen. João: “Als ik hem met drie spelers moet vergelijken zou ik zeggen David Neres, Vinicius Junior en Lucas Moura. Zij hebben allen dezelfde moderne Braziliaanse speelstijl, een vergelijkbare techniek en dribbelvermogen.” Alisson ziet vergelijkingen met andere spelers. “Vanwege de combinatie van snelheid en dribbelen ga ik voor Arjen Robben, Angel di Maria en Douglas Costa.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer