‘Gerard Joling beticht Wilfred Genee van ‘valse’ leugen bij VI’

Wilfred Genee ligt zwaar onder vuur in Nederland. Reden hiervoor is omdat hij tijdens de speciale racisme-uitzending van Veronica Inside partij koos tegen Johan Derksen.

“Maar ik denk dat Wilfred die aandacht allemaal wel leuk vindt”, reageert zanger Gerard Joling, die meermaals te gast was in VI, bij Telegraaf TV. “Volgens mij valt het allemaal wel mee. Hij is intelligent genoeg en weet dat je ook negativiteit krijgt als je allerlei dingen roept. Dit is nu net even de verkeerde kant opgelopen, maar hij houdt zich echt wel staande.”

“Ik vind Wilfred een hele aardige gozer, de keren dat ik bij VI heb gezeten hadden we altijd veel pret. Dan krijg ik ook altijd de ruimte.” Dat Genee later claimde dat Joling voor de laatste aflevering ‘tot twee keer toe heeft afgezegd’, ergert ‘Geer’ wel. “Dat is absoluut niet waar. Dat wil ik nog wel even recht zetten, want dat is ook Wilfred: hij kan ook een tikkie vals zijn.”

“Het zat namelijk zo: ik zat met een nieuwe plaat en die zou ik gaan zingen in de laatste aflevering. Maar toen konden ze opeens Wesley Sneijder krijgen, en wij konden niet eerder omdat we gewoon te druk zijn. Toen schreef Wilfred opeens dat hij ‘teleurgesteld in mij was’. Ik heb gewoon gezegd: ik ga niet als tweede keuze, en ook niet opeens op een andere datum, want ik stond gewoon gepland. Pas op hè, Genee”, knipoogt Joling tot slot.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer