‘Als Robben wordt weggespeeld door de back van RKC is het snel klaar’

Voormalig tennisprof Raemon Sluiter denkt dat de rentree van Arjen Robben bij FC Groningen een succes zal worden. Sluiter maakte zelf ook ooit een comeback op het gras van Rosmalen.

De ervaringsdeskundige op het gebied van comebacks begrijpt waarom Robben het weer gaat proberen. “Kan ik het nog? Dat weten is ook wat waard”, zegt Sluiter tegen nu.nl. “Dat antwoord krijgt Robben nu ook. Als hij straks drie wedstrijden in de achterzak van een back van RKC of PEC Zwolle zit, dan heeft hij er snel genoeg van. Maar ik zie dat niet gebeuren.”

Alleen het niveauverschil met ploeggenoten zou een probleem kunnen opleveren voor Robben, die voor FC Groningen zal gaan spelen. “Zelfs een stapje langzamer is Robben goed genoeg voor de Eredivisie. De valkuil voor Robben is dat hij zich gaat ergeren aan het niveau van zijn teamgenoten. En misschien ook dat hij te hoge doelen stelt voor zichzelf. Hij moet ontspannen, genieten en fit blijven en dan speelt hij zo 25 wedstrijden.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer