‘Twee ervaren PSV-spelers op weg naar de uitgang’

Clubwatcher van PSV Rik Elfrink denkt dat er deze zomer nog wel het één en ander gaat gebeuren in Eindhoven op transfergebied.

“De meeste marktvorsers rekenen erop dat het pas in augustus of september echt op gang komt”, stelt de journalist van het Eindhovens Dagblad. “PSV zal zeker nog een aantal dingen gaan doen, maar ik denk niet dat het zo druk wordt als afgelopen seizoen. Dat je zult zien dat er nog acht of negen inkomende transfers zijn, dat geloof ik niet.”

PSV zoekt zelf nog naar een linksback en rechtsbenige centrumverdediger, maar zal ook moeten anticiperen. Middenvelder Jorrit Hendrix zou willen vertrekken. “Daarnaast is de keeper een punt van aandacht. Wat gaat Zoet doen, wat gaat Ruiter doen, wat gaat Unnerstall doen?”, aldus Elfrink.

De PSV-watcher voegt toe: “Het meest logische zou zijn dat Zoet weggaat, maar dat is nog geen uitgemaakte zaak. Unnerstall was goed bezig voor de coronacrisis, maar of hij een streepje voorheeft is afwachten.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer