PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Ajax mengt zich niet in concurrentiestrijd met PSV om Alireza Jahanbakhsh

Ajax heeft geen interesse in de komst van Alireza Jahanbakhsh. Dit weet Voetbal International vandaag te melden.

Door het grote aantal aanwezige vleugelaanvallers in Amsterdam, zou Jahanbakhsh niet meer worden gezien als een broodnodige aankoop. ‘Het is óf een aanvallende speler die direct op Champions League-niveau het verschil kan maken óf helemaal niemand’, schrijft VI.

Jahanbakhsh staat naar verluidt wél op het lijstje bij PSV. De international van Iran ging twee jaar geleden voor 25 miljoen euro van AZ naar Brighton. Na een korte opleving rond de jaarwisseling, met een omhaal tegen Chelsea als hoogtepunt, staat hij nu toch weer op een zijspoor aan de Engelse zuidkust.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.