Vincent Jansen positief getest op het coronavirus

Vincent Janssen heeft het coronavirus. Dit heeft de spits van het Mexicaanse Monterrey geplaatst op zijn Twitteraccount.

De 26-jarige door COVID-19 getroffen spits liet weten dat het goed met hem gaat en ervoor wil zorgen dat hij snel weer fit en gezond is. In het bericht zegt hij dat hij momenteel ‘thuis is’. Het is niet helemaal bekend of hij daarmee zijn thuisland Nederland bedoelt, of Monterrey waar hij woont.

Janssen speelde zeventien interlands en was daarin zeven keer trefzeker. In 2015 verliet hij AZ voor Tottenham Hotspur, maar kon daar de verwachtingen niet waarmaken. Hij is vervolgens enigszins in de vergetelheid geraakt.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer