‘Ajax en PSV krijgen belangrijk Jahanbakhsh-nieuws’

Alireza Jahanbakhsh wordt in de media nadrukkelijk gelinkt aan zowel Ajax als PSV. De international van Iran komt er bij Brighton niet aan te pas en zou zelf ook openstaan voor een transfer, maar wat manager Graham Potter betreft is een transfer niet aan de orde.

Jahanbakhsh kwam dit seizoen slechts tot acht duels en zat sinds de competitiehervatting niet eens meer bij de wedstrijdselectie. Het lijkt een gebrek aan perspectief, maar Potter ziet dat anders. “Misschien kun je stellen dat hij een beetje ongelukkig is geweest”, oordeelde de Brighton-manager tijdens een digitale persconferentie, geciteerd door Sussex Live.

“Hij heeft een voorbeeldige instelling, is professioneel, steunt het team en is er ongelofelijk goed mee omgegaan. Het is lastig om spelers buiten de selectie te laten en zeker Ali, want eigenlijk hoort hij te starten of in ieder geval bij de selectie te zitten kijkend naar zijn werklust. Maar uiteindelijk moet de manager beslissingen nemen en die pakken op dit moment nadelig voor hem uit”, aldus Potter.

Wat Brighton betreft blijft Jahanbakhsh dus ook na de zomer hangen. Het is daarom maar de vraag of Ajax en PSV tegen gunstige voorwaarden kunnen toeslaan.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer