‘PSV meldt zich ook voor Jahanbakhsh en gaat voor dubbelslag’

In navolging van Ajax wil ook PSV een poging wagen om Alireza Jahanbakhsh terug te halen naar de Eredivisie. En verder willen ze ook Marco van Ginkel proberen te huren van Chelsea.

Jahanbakhsh is nu nog speler van Brighton & Hove Albion, maar speelt daar nagenoeg niet. Voetbal International: “De Iraniër, die nog tot medio 2023 vastligt bij Brighton, was vorige zomer in beeld als opvolger van Hirving Lozano. Manager Graham Potter gaf echter al snel aan dat hij de aanvaller nodig had en ook Jahanbakhsh zelf zei dat hij voor zijn kans in Engeland wilde gaan. Dit seizoen kwam hij tot nu toe tot slechts acht Premier League-optredens.”

Een vertrek van de oud-AZ’er, net gelinkt aan Ajax, zou daarom ‘bespreekbaar zijn. VI weet: ” In Eindhoven zou de Iraniër een extra optie voorin kunnen zijn voor de nieuwe trainer Roger Schmidt. Op de rechterflank heeft Duitser keuze uit Ritsu Doan en Noni Madueke, terwijl ook Bruma en Ihattaren op die plek in actie kunnen komen.”

Een terugkeer van Van Ginkel zou óók een optie zijn. De middenvelder verlengde deze week net zijn contract bij Chelsea, maar de kans is groot dat de Londenaren hem opnieuw gaan verhuren. Een vierde verhuurperiode bij de Eindhovense club lijkt een reëel plan.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer