PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Wilfred Genee over jaar met de Daklozenkrant bij Albert Heijn’

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft uitgehaald naar presentator Wilfred Genee van hoet voetbalpraatprogramma Veronica Inside.

Die hoopt in zijn column in het NRC Handelsblad van zaterdag dat Genee over een jaar voor de ingang van Albert Heijn de straatkrant staat te verkopen. ‘’En dan geef ik hem geen cent en ik ga ook de Appie niet meer in.” Zo reageert de cabaratier op de ruzie bij Veronica Inside en op het afhaken van adverteerders zoals Albert Heijn.
Ook Arie Boomsma kan in de column rekenen op een verbale klap, omdat deze ‘tv-persoonlijkheid’ adverteerders opriep Veronica Inside niet meer te sponsoren.
“Als Arie Boomsma mij hoort of ziet lachen om een foute mop dan ben ik de Sjaak. Of sterker nog: als hij mij iets seksistisch hoort vertellen, dan luidt hij onmiddellijk de fatsoensklok. Dan gaat hij samen met ene Norbert ter Hall adverteerders bellen. Jezus Christus wat deugt onze Arie. Hij is de opperbevelhebber van het almaar uitdijende gutmenschenbataljon.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.