Van der Vaart: ‘Arjen Robben die kan nog gemakkelijk mee’

Gisteren werd bekend dat Arjen Robben zijn voetbalschoenen weer aantrekt. Rafael van der Vaart denkt dat de dribbelaar nog gemakkelijk mee kan in de Eredivisie.

Bij FOX Sports komt de voormalige speler van onder meer Tottenham Hotspur en Real Madrid aan het woord: “Ik denk dat hij nog helemaal niet klaar was met voetballen. Hij is er even een jaartje tussenuit geweest en nu gaat-ie lekker naar huis.”

Van der Vaart twijfelt er niet aan dat de rentree van Robben in Groningen een succes wordt: “Hij is nog topfit, dus ik denk dat hij nog makkelijk mee kan. Maar hij gaat natuurlijk wel spelen in een elftal dat niet top is, dat is toch anders voetballen. Ik weet er alles van. En het is toch wat anders als je in je eentje de kar moet trekken.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer