Kenneth Perez: ‘Verschil tussen Robben en spelers van Groningen te hoog’

Arjen Robben staat volgend seizoen weer op het veld bij zijn oude club FC Groningen. In 2002 verliet bij destijds de club voor een avontuur bij PSV. Vele fans van de Trots van het Noorden zijn blij met besluit maar analist Kenneth Perez twijfelt of het wel een goede keus is van de dribbelaar.

Bij FOX Sports komt de Deen aan het woord: “Het moet wel heel erg kriebelen bij hem. Ik heb nooit uitgesloten dat hij weer zou beginnen met voetballen, want hij heeft zo vaak laten doorschemeren dat het weer begon te kriebelen bij hem. Eigenlijk was FC Groningen de enige optie of andere een club in de buurt, want hij gaat daar wonen met zijn kinderen. Maar als hij het leuk vindt: be my guest. Hij heeft inmiddels al een jaar niet gespeeld en was al ongelooflijk blessuregevoelig. Hoe zal dat dan weer gaan? Ik hoop van harte dat hij 34 wedstrijden kan spelen en de Robben is die wij graag zien. Ik weet niet of de intensiteit in Nederland zoveel minder is, maar met zijn blessureverleden vind ik het een gewaagde keuze.”

Arnold Bruggink haakt in: “Hij gaat misschien wel op het middenveld spelen. Ik heb superveel respect voor zijn beslissing om dit te gaan doen. Hij heeft namelijk alles te verliezen. Maar ook al speelt hij niet en zit hij alleen maar in de kleedkamer, dan nog zou ik de overige spelers willen adviseren goed te luisteren en te kijken naar hem.”

Pérez vraagt zich af hoe de spelers van Groningen gaan reageren op de komst van Robben: “Ik ben bang dat het verschil in beleving te groot is tussen hem en, ik wil niet zeggen de semi-amateurs, de spelers van FC Groningen. Een aantal spelers zal zijn aanwezigheid echt fantastisch vinden, maar een aantal zal ook heel geïrriteerd raken als hij zijn fanatisme aan de dag legt. Dat moet hij ook doen, want zo is hij als persoon. Ik hoop dat zijn lichaam het aankan, maar ik vraag het me af.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer