Mark van Bommel: ‘Ontslag bij PSV was onnodig

Mark van Bommel baalt nog altijd van zijn ontslag bij PSV. Hij vindt het namelijk onnodig. Sinds zijn ontslag zit hij thuis en het ziet ernaar uit dat daar voorlopig geen verandering aan komt.

Van zijn zaakwaarnemer Mino Raiola heeft hij namelijk niets gehoord, zo geeft Van Bommel aan bij het ANP. Raiola zou hem bij interesse op de hoogste stellen. “Dat heeft hij nog niet gedaan, dus ik heb niet het idee dat er iets heel concreets speelt nu.” De voormalig middenvelder heeft het liefst een baan waar hij aan het begin van een seizoen kan beginnen. “De Bundesliga zou wel bij me passen, Engeland zie ik ook wel zitten. Maar een mooie Italiaanse of Spaanse club zou ook goed kunnen.”

Een nieuw avontuur als trainer ziet Van Bommel dus wel zitten in het buitenland. Het zou zijn tweede club op het hoogste niveau zijn, na anderhalf jaar als eindverantwoordelijke bij PSV. Hij is nog altijd van mening dat zijn ontslag daags na de verloren topper tegen Feyenoord (3-1) niet nodig was.

“Nee, in mijn ogen was het niet nodig geweest. Ik heb na mijn ontslag geen speler slecht over mij horen praten. Ook de wisselspelers niet. Dat zegt wel wat. Ik heb nog steeds contact met sommige spelers daar. We waren sterker in die wedstrijd. Sommige mensen werden helaas nerveus bij PSV. Dat is jammer.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer