PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

BREAKING: Arjen Robben keert als speler terug bij FC Groningen

Groot nieuws vandaag in voetballand. Arjen Robben keert namelijk terug van zijn voetbalpensioen en gaat spelen voor FC Groningen. Robben trainde de afgelopen weken al mee bij de noorderlingen, en gaat nu dus ook écht de kicksen weer aantrekken.

Morgen wordt hij aan de pers gepresenteerd. “De club kan in deze periode alle hulp gebruiken om goed door de coronacrisis te komen. Zelf heb ik ook meegedaan aan verschillende acties en daarnaast erover nagedacht wat ik nog meer zou kunnen doen voor onze FC. De laatste weken heb ik veelvuldig overleg gehad met mensen binnen de club en misschien nog wel het meest geluisterd naar de actie van de supporters: ‘Arjen, volg je hart!’… Een terugkeer als speler van FC Groningen”, vertelt de linkspoot.

“Het begon te kriebelen en nu is het mijn missie. Ik werk aan een comeback als voetballer. Bij de FC. Of dit lukt, weet ik nu nog niet. Wat ik wel weet, is dat het aan mijn inzet en motivatie niet zal liggen. Het is nu mijn droom om weer in het shirt van FC Groningen te spelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.