Na Ronald Koeman nu ook hartproblemen voor broer Erwin

Nadat er eerder al hartproblemen werd geconstateerd bij Ronald Koeman geld dit nu ook voor zijn 58-jarige broer Erwin. Dit weet de Telegraaf te melden.

De oudste van de broers moet vrijdag al een ingrijpende operatie ondergaan, nadat bij hem eveneens vernauwingen in de bloedvaten rond het hart zijn geconstateerd.

Ronald Koeman werd na een fietstocht niet goed en kreeg een hartinfarct. Bij de Oranje-bondscoach werden twee stents geplaatst, maar dat was bij Erwin (58) geen optie. “In mijn geval kan dat niet. De vernauwingen zien er anders uit en dat vereist dat er een techniek voor een bypass wordt toegepast”, laat de 31-voudig international weten aan de krant.

De oudste Koeman had zelf een onderzoek aangevraagd. Specialisten constateerden dat hij zo snel mogelijk moest worden geholpen. Koeman ondergaat een zogeheten omleidingsoperatie (bypass), waarna hij een lange periode zal moeten revalideren. Hij is zich bewust dat hem een pittige ingreep wacht. “Maar men is er op tijd bij en dat is geruststellend.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer