PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Van der Gijp klaar met VI: ‘Genee heeft het programma opgeblazen’

Analist Rene van der Gijp vreest voor het einde van het voetbalpraatprogramma Veronica Inside. Gisteren was er een ‘verzoeningsgesprek’ tussen de drie heren maar Van der Gijp is niet bijgedraaid.

“Wilfred heeft het programma opgeblazen”, zegt Van der Gijp in De Telegraaf. Hij wil komende maandag al niet meer aanwezig zijn bij de laatste uitzending van dit seizoen. “Als we maandag aan tafel zitten en doen of er niets is gebeurd, zijn we totaal ongeloofwaardig. Onze kijkers zijn niet gek.”

Van der Gijp sluit niet uit dat hij in een ander format nog wel met Genee zal samenwerken. “Maar dan is dat in een andere vorm, want dit gaat gewoon echt niet meer. Ik had het er vanmiddag met Jan Boskamp over en hij denkt er net zo over”, aldus ‘Gijp’, die blij is dat er geen reclameblokken waren tijdens de afgelopen uitzending. “Dan had Johan Wilfred op zijn bek geslagen en weggegaan en ik waarschijnlijk ook.”

Genee wil niets kwijt over het gesprek dat het drietal woensdag had. “Ik kies er niet voor om dat via de media te bespreken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.