‘PSV biedt excuses aan aan gehuurde Toni Lato’

Afgelopen zomer huurde PSV de vleugelnack Toni Lato van Valencia. Hij werd door trainer Mark van Bommel al snel te licht bevonden en raakte op het tweede plan.

Ondanks dat zijn half jaar bij PSV uitliep op een teleurstelling en hij amper in actie kwam, kijkt Toni Lato niet met een boos gevoel richting de club. Dat geeft de Spanjaard aan tegenover het Eindhovens Dagblad. “Uiteindelijk heeft PSV zich geëxcuseerd voor de situatie”, aldus Lato. “Het was de vorige trainer van de club die me niet opstelde.”

De Spaanse linksback kwam uiteindelijk tot één minuut in het eerste elftal en in de winterstop werd zijn huurcontract ontbonden. Sindsdien is de bij Valencia onder contract staande Lato op huurbasis actief bij Osasuna.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer