‘Ik heb hele hoge verwachtingen van Argentijnse PSV-spits’

Henk Timmer is ervan overtuigt dat Maximiliano Romero alsnog gaat slagen bij PSV. Dit zegt de zaakwaarnemer in gesprek met de Telegraaf. Timmer komt vaak in Argentinie en heeft hem talloze keren zien spelen.

“Echt, ik geloof heilig in dat ventje, hij is echt een goede speler”, aldus Timmer. “Zo’n jochie komt naar Nederland als 19-jarige, zit hier helemaal alleen in een appartement. Bij Velez was hij in principe al de grote man en vervolgens speelt hij op maandagavond voor 100 man bij Jong PSV. Hij kreeg te maken met blessures en een technische staf die het niet helemaal in hem zag zitten. Dat is best lastig en dat voel je.”

Romero keert komende zomer terug bij PSV en volgens Timmer zegt dat ook wel iets. “Nu moet hij zorgen dat hij zichzelf laat zien”, zo geeft hij aan. “Ik denk dat de nieuwe trainer weer vanaf nul met hem begint. Die speelt altijd met twee mensen voorop en dan is Romero misschien wel op zijn best. Ik heb er hele hoge verwachtingen van, het is te hopen dat hij het gaat maken.

Timmer gaat verder: “Ik wil hem niet vergelijken met Romario en Ronaldo, zij waren absolute top bij binnenkomst, maar hij heeft dezelfde Zuid-Amerikaanse honger om te slagen in Europa. Hij staat echt te popelen om te laten zien dat hij wél die spits is die PSV beter maakt. En schiet hij er 15 tot 20 in, dan is hij als Argentijn niet alleen op het veld van hele grote waarde.”


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer