Gijp en Derksen: “Wat ons betreft was het de laatste uitzending”

Johan Derksen en Rene van der Gijp zijn klaar met hun vaste collega Wilfred Genee. Beide heren zijn namelijk woedend na de uitzending van Veronica Inside van afgelopen maandag.

Dat vertelt hij tegenover RTL Boulevard over de inmiddels overal besproken uitzending. “We hebben de uitzending niet voorbereid. Normaal wil Johan wel even van tevoren weten wat er gebeurt. Maar hij was niet op de hoogte dat er mensen aan tafel zaten en dat Wilfred ons voor het Joegoslavië Tribunaal zou zetten”, maakt Van der Gijp zijn punt duidelijk. “Je kan er wel vanuit gaan dat het klaar is.”

Van der Gijp hekelt het optreden van Genee enorm en vindt dat hij zijn collega’s heeft laten vallen. “We werken twaalf jaar samen, verdienen een vorstelijk salaris en dan ga je ons zo neerzetten, zo van ‘ik hoor hier eigenlijk niet bij’, zo zijn we niet getrouwd. Dit komt echt niet meer goed”, verwacht Van der Gijp, die zijn boosheid ook al deelde met Genee. Hij staat pal achter Derksen, die ook kritisch was.

“Dan gaat ie maandag maar een show maken met Sneijder en Jansma. Ik sta 100 procent achter Johan. 120, 140, 160 procent zelfs”, stelt de analyticus van Veronica Inside, waar aanstaande maandag Wesley Sneijder en Kees Jansma te gast waren. “Dit had nooit mogen gebeuren. Als Johan stopt, stop ik ook.” Eerder vandaag kwam het bericht naar buiten dat Derksen wel door zou gaan bij het programma.

Van der Gijp denkt dat John de Mol mee zal werken aan een voortijdig einde van het tv-programma, ondanks het doorlopende contract. Genee liet vandaag (dinsdag) weten dat hij ondanks zijn optreden zich ook verantwoordelijk voelt voor het tv-programma en de uitspraken die zijn gedaan. Van der Gijp: “Dit is niet zo snel oplosbaar. Ik ben zo teleurgesteld in dat ventje.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer