Maar liefst 1,7 miljoen kijkers voor Veronica Inside gisteren

Fans van het voetbalpraatprogramma Veronica Inside hebben gisteren van hun doen laten horen. De uitzending heeft namelijk een kijkcijferrecord te pakken.

Volgens Stichting Kijkonderzoek schakelden er gisteren maar liefst 1,7 miljoen mensen in op het praatprogramma, waarin Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Dries Boussatta en Natacha Harlequin discussieerden over racisme en de opmerking van Derksen toen hij een Zwarte Piet voorbij zag komen bij het Black Lives Matter-protest in Leeuwarden: “Weten we zeker dat dit Akwasi niet is?”

De voormalige hoofdredacteur van Voetbal International weigerde om zijn excuses te maken: “Ik heb in de loop van de week het idee gekregen dat niet iedereen mijn grapjes kan waarderen. Ik bied mijn excuus niet aan, ik ga niet door stof.” Hij ging echter wél de dialoog aan.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer