‘PSV moet 15 miljoen neertellen voor boomlange verdediger’

PSV heeft haar vizier gericht op de boomlange Zuid-Koreaanse verdediger Min-Jae Kim. Dit weet het Engelse medium The Guardian te melden.

Hij is een 23-jarige verdediger, die wordt gezien als één van de coming men in het Aziatische voetbal. Door zijn postuur (1,90 meter) wordt hij ook wel ‘Het Monster’ genoemd. Kim is dertigvoudig international van Zuid-Korea. Hij speelde bij Beijing Guoan onder de nieuwe trainer Roger Schmidt.

Naast PSV houden Everton, Southampton, RB Leipzig, SS Lazio en FC Porto hem in de gaten. Volgens The Guardian gaat het bij het Everton van directeur Marcel Brands in elk geval om ‘firm interest’. Beijing Guoan heeft de vraagprijs bepaald op vijftien miljoen euro.

Kim zou het liefst aan de slag gaan in de Premier League. Eerder deed Watford een vergeefse poging. Kim begon zijn carrière bij Jeonbuk Hyundai Motors, waarmee hij in 2017 en 2018 kampioen van Zuid-Korea werd. Anderhalf jaar geleden kocht Beijing Guoan hem voor vijf miljoen euro.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer