OFFICIEEL: PSV versterkt zich met aanvaller van Feyenoord

PSV heeft voor een grote verrassing gezorgd op de transfermarkt door zich te versterken met een aanvaller van Feyenoord. Cheick Toure maakte namelijk de opvallende overstap. De aanvaller wilde bij Feyenoord zijn contract niet verlengen vanwege een ‘gebrek aan een goed plan met hem’.

En dus pikt PSV hem nu op: de linksbuiten tekent voor twee seizoenen in het Philips Stadion. ‘De aanvaller wordt gezien als een groot talent en is sinds 2017 na Georginio Wijnaldum de jongste debutant van de Rotterdamse club.

Touré werd in 2001 geboren in het West-Afrikaanse land Guinee, maar ontvluchtte op vijfjarige leeftijd zijn vaderland vanwege een dreigende burgeroorlog. Samen met zijn broer belandde hij in Nederland. Via de Dordtse amateurclub SC OMC kwam hij in de jeugdopleiding van FC Dordrecht terecht. Later vertrok hij naar Feyenoord, waar hij door onder meer blessureleed niet definitief door wist te breken’, aldus PSV.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer