‘Jeroen Zoet moet flinke tegenvaller incasseren’

Een flinke tegenvaller voor PSV-doelman Jeroen Zoet. Volgens de Turkse media is zijn transfer naar Besiktas namelijk afgeketst.

Zoet werd de voorbije maanden nadrukkelijk in verband gebracht met de club uit Istanbul. Vanuit Eindhoven werd de belangstelling toegegeven, maar een akkoord ontkracht. Turkse media stellen nu dat Besiktas afziet van Zoet en heeft gekozen om te gaan onderhandelen met de Rus Stanislav Kritsyuk van FC Krasnodar.

Tussen vraag en aanbod zit nog wel een riant verschil, maar Besiktas zou inmiddels wel serieus in onderhandeling zijn over Krisyuk. Journalist Koray Baloglu claimt zelfs te weten dat de interesse in de Rus zodanig serieus is dat de recent aan FC Utrecht verhuurde Zoet geen kandidaat meer is.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer