‘PSV-speler (21) stopt per direct en wordt jeugdtrainer bij de Eindhovenaren’

PSV-speler Steven Theunissen vertrekt als speler van PSV. Hij gaat spelen voor de amateurs van GVVV en wordt jeugdtrainer bij de Eindhovenaren. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

Opvallend is dat de verdediger uit Ulft vorig jaar nog deel uitmaakte van de selectie van het eerste elftal van PSV, die onder leiding van toenmalig trainer Mark van Bommel op trainingskamp ging naar het Zwitserse Verbier. Theunissen maakte daar ook zijn officieuze debuut in het eerste elftal. Nog geen jaar later is hij voorlopig prof-af, hoewel GVVV een van de betere amateurclubs van Nederland is. Vorig seizoen eindigde het team uit Veenendaal als dertiende in de tweede divisie. Volgens GVVV had Theunissen ook aanbiedingen om zijn carrière bij een ploeg in de Keuken Kampioen Divisie te vervolgen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.