‘PSV in onderhandeling met Nashville SC over Maximiliano Romero’

PSV zou met het Amerikaanse Nashville SC in onderhandeling zijn over spits Maximiliano Romero. Dit weet het medium MLSsoccer.com te melden.

Het zou gaan om een huurcontract ter waarde van 1,5 Amerikaanse dollar (zo’n 1,3 miljoen euro) plus een interessante koopoptie. Echter, een bron laat het medium weten dat Nashville de deal pas wil afronden na het MLS-toernooi in Orlando volgende maand en men zou zelfs overwegen om te wachten tot de winter om ‘een betere deal’ te kunnen sluiten.

Romero is dus nog niet definitief PSV’er af. Sterker nog: in theorie zou de nieuwe trainer, Roger Schmidt, zelfs een streep kunnen zetten door een deal met de MLS-club en de Argentijn een nieuwe kans te geven in Eindhoven. Ook zou PSV kunnen besluiten om Romero direct te verkopen in plaats van te kiezen voor een huurconstructie met een koopoptie.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer