‘Hoop nog steeds dat Mohamed Ihattaren voor Marokko kiest’

Mohamed Ihattaren heeft zijn woord aan Oranje gegeven maar Adil Ramzi hoopt hem nog steeds in het shirt van Marokko te zien spelen. Dit zegt de assistent-trainer tijdens een interview met een Marokkaanse journalist.

Aan Tarek Sougrati vertelt Ramzi: “Natuurlijk hoop ik dat een speler van zijn kaliber voor het Marokkaans elftal speelt en de Marokkaanse vlag draagt.” De journalist vraagt direct of overhalen nog een optie is. “Misschien kan ik een lekkere Tajine voor hem klaarmaken. Dan vliegt hij direct naar Casablanca”, reageert de PSV-assistent gevat.

Ihattaren maakte in november 2019 bekend voor het Nederlands elftal te willen kiezen. De vader van de PSV-smaakmaker verzocht hem op het ziekbed om Oranje boven Marokko te kiezen. Dit besluit werd ook gecommuniceerd met bondscoach Ronald Koeman, maar Ramzi ziet klaarblijkelijk nog ruimte…

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer