‘Wilfred Genee wil Jeroen Pauw naar Veronica Inside halen’

Wilfred Genee zou graag een keer Jeroen Pauw in de uitzending willen hebben. Alleen voelt de presentator hier weinig voor.

In het gelijknamige radioprogramma probeerde Genee het maar weer eens: “Ik dacht: misschien vind je het ook leuk om een keer aan te schuiven.” Pauw cynisch : “Om van jou interviewles te krijgen?” Genee: “Nou ja, dat ook. Ha ha, nee. Om gewoon een keer aan te schuiven, man, wat zeik je nou toch!”

Pauw haakt in: “Ja, ja, ik vind het op zich leuk, maar ik heb jou al vaker gezegd – want wij spreken elkaar natuurlijk wel in een zekere regelmaat: wat móet ik daar Wilfred? Jullie kunnen best wel goed doen alsof jullie het allemaal snappen wat er allemaal gebeurt op de voetbalvelden en daaromheen en ik heb niet het idee dat daar iets aan toevoeg.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer