PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Hirving Lozano heeft met Napoli een grote fout gemaakt’

Afgelopen zomer verruilde Hirving Lozano PSV voor Napoli. Er werd maar liefst een transfersom van 36 miljoen euro voor hem betaalt maar een succes werd het tot nu toe niet. In zijn geboorteland Mexico maakt men zich grote zorgen om de aanvaller.

Journalist Martín del Palacio Langer schrijft bijvoorbeeld op Twitter: “Het was een grote blunder om naar Napoli te vertrekken. Chucky is alleen goed als hij ruimte krijgt, daar liggen zijn kwaliteiten. Tussen de linies spelen is niets voor hem en in de kleine ruimte is hij niet goed. Naar de Serie A transfereren was gewoon zelfmoord. Hij moet daar nú weg, het liefste naar de Premier League.”

Hij krijgt repliek van televisiepersoonlijkheid Paco Villa: “Lozano wordt steeds in het midden opgesteld. Carlo Ancelotti deed dat en Gattuso nu ook. Zet je hem op de flank, dan is hij veel beter. Dat maakt echt een groot verschil, kijk bijvoorbeeld maar eens naar Thomas Müller bij Bayern München, onder Niko Kovac en nu onder Hansi Flick.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.