‘PSV raakt alsnog verlost van overbodige Derrick Luckassen’

De kans bestaat dat Derrick Luckassen alsnog niet terugkeert naar PSV. Anderlecht zou met de Eindhovenaren willen onderhandelen over zijn prijs. Dt weet het medium Foot/Footmagazine te melden.

Anderlecht nam Luckassen vorig jaar op huurbasis over. Voor vijf miljoen euro had de Belgische topclub een definitieve deal kunnen sluiten, maar mede vanwege de coronacrisis wil men daar niet aan voldoen. Toch blijft er de intentie om de samenwerking voort te zetten.

Anderlecht hoopt dat PSV wil meewerken aan een lagere transfersom. Dat lijkt ook in het voordeel van Luckassen, die zelf al heeft aangegeven niet terug te willen naar Eindhoven. In ruil zou de club uit Brussel een doorverkooppercentage in de deal kunnen betrekken om PSV ook een stukje winst te bieden.

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer