‘Érick Gutiérrez gaat hard vechten voor zijn plek bij PSV’

De Mexicaanse middenvelder Érick Gutiérrez heeft er nog altijd vertrouwen in dat hij kan slagen bij PSV.Dat geeft hij aan in een interview op de officiële website van PSV.

Hij kijkt wel terug op een moeilijk seizoen. “We hebben niet gespeeld zoals we dat eigenlijk wilden. Soms hebben we geleden onder de resultaten en dan hield het seizoen ook nog eerder op door de uitbraak van het coronavirus”, aldus Gutiérrez. “Het is goed om even afstand te nemen. We gaan naar huis, zorgen dat we gezond blijven en dan komen we terug om voor de ommekeer te zorgen. Daar kijk ik echt al naar uit.”

De international van Mexico is ook niet tevreden over zijn eigen ontwikkeling. “Ik speelde niet zoals ik wil of kan en ik heb te weinig minuten gemaakt”, zo geeft hij aan. “De nieuwe trainer biedt nieuwe kansen. Ik ga hard vechten voor mijn plek.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer