‘PSV slaat grote slag en weet doelpuntenmachine in Eindhoven te houden’

Milan van de Riet speelt ook volgend seizoen in de jeugdopleiding van PSV. De 17-jarige aanvaller heeft namelijk ingestemd met een nieuw contract bij de Eindhovenaren. Hij ziet hiermee af van een avontuur in Duitsland.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad donderdag. Milan van de Riet staat te boek als een groot talent op De Herdgang. Dat viel ook in Duitsland op. Scouts van twee topclubs uit de Bundesliga zaten op het vinkentouw, maar hebben geen succes: Van de Riet tekent tot medio 2022 bij PSV. De officiële bekendmaking is een kwestie van tijd.

Van de Riet meldt zich volgend seizoen bij PSV O18, waar Ruud van Nistelrooij trainer de scepter zwaait. Hij hoopt op termijn door te groeien naar Jong PSV. Het ED typeert Van de Riet als een ‘makkelijk scorende aanvaller’. ‘Voor het uitbreken van de coronacrisis was hij goed op dreef en scoorde hij zes keer in de laatste vijf competitieduels.’

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer