‘Mo Ihattaren dreigt PSV voor goedkoop te verlaten’

PSV-middenvelder Mohamed Ihattaren wordt gelinkt aan het Franse Olympique Lyon. Dit weet het medium Footeza te melden.

De Franse topclub staat voor een spannende periode. Lyon dreigt naast Europees voetbal te grijpen en als gevolg daarvan vertrekken mogelijk meerdere spelers bij de club. Memphis Depay komt natuurlijk vaak ter sprake, maar ook Houssem Aouar zou een transfer in overweging nemen.

Bruno Cheyrou heeft Ihattaren intern naar voren geschoven als mogelijke opvolger. Voorzitter Jean-Michel Aulas zou de suggestie serieus in overweging nemen. Vooral omdat Lyon relatief goedkoop toe denkt te slaan: twintig à 25 miljoen euro plus een aanzienlijk doorverkooppercentage.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer