PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Wesley Sneijder gaat grote onthullingen doen over mislukt EK

Het EK in 2012 verliep voor Oranje desastreus. Alle drie de groepswedstrijden werden verloren en daardoor vertrokken ze met de staart tussen de benen. De sfeer in de groep onder trainer Bert van Marwijk zou toen beneden alle peil zijn geweest.

In de zomer komt de biografie uit van recordiniternational Wesley Sneijder en daarin treed hij naar buiten over wat er nou misging. “Er komen dingen in te staan die niet bekend zijn”, vertelt Sneijder dinsdag in gesprek met Giel Beelen van Radio Veronica. “De mensen snappen niet waarom het in 2012 zo faliekant misging, na zo’n fantastisch toernooi in 2010. Ik ga wel vertellen wat de problemen waren.”

“De interne problemen binnen de selectie, die ga ik wel benoemen, ja. Maar ik doe wel alles met respect en eerlijk en open. Degenen die erbij waren en het lezen zullen weten dat het ook zo was. Ik wil die mensen niet kapot maken, dat is zeker niet aan de orde. Maar ik kom wel met feiten en dat is alleen maar goed.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.