‘Roger Schmidt wil drie versterkingen halen bij PSV’

Roger Schmidt de nieuwe trainer van PSV hoopt dat de selectie van PSV aankomen seizoen een impuls kan krijgen met twee á drie nieuwe spelers. Dit weet Voetbal International te melden.

De Duitser wil in ieder geval graag een vervanger voor Daniel Schwaab, terwijl PSV ook niet rekent op een langer verblijf van Ricardo Rodríguez. Alleen een reusachtig salarisoffer zou de Zwitser langer in Eindhoven kunnen houden. Schmidt wil daarnaast ook een versterking voor het middenveld, omdat de huidige selectie daar kwaliteit en ervaring tekortkomt. De trainer heeft daarbij ook nog geen keuze gemaakt wie er komend seizoen in het doel komt te staan.

Schmidt heeft wel begrip voor de situatie waarin PSV zich bevindt. Een deel van de transfersom die de club ontving voor Steven Bergwijn zou gebruikt kunnen worden voor één of twee directe versterkingen, maar dat is nu hard nodig om de eerste tekorten vanwege de seizoenstop te dichten.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer