‘PSV maakt ondanks concurrentie kans op speler van Barcelona’

PSV wil zich deze zomer proberen te versterken met Juan Miranda. Hij speelt dit seizoen op huurbasis voor Schalke 04 maar heeft nog een contract bij FC Barcelona.

De Duitse en Spaanse club sloten afgelopen seizoen een akkoord voor een huurperiode van twee seizoenen, maar Miranda kwam in Gelsenkirchen nauwelijks aan spelen toe. Volgens MD keert hij op korte termijn terug naar Camp Nou, waar hem een spannende zomer wacht: Barça moet beslissen of Miranda, wiens contract nog één jaar doorloopt, weer verhuurd wordt, langer wordt vastgelegd of definitief moet vertrekken.

Op de achtergrond monitort PSV de situatie, klinkt het in Catalonië. De Eindhovense club, die ook mag hopen op een langer verblijf van Ricardo Rodríguez, zou echter niet de beste papieren hebben. Real Betis wil Miranda graag overnemen. De twintigjarige linksback speelde voorheen in de jeugdopleiding van de club uit Sevilla. Ook Borussia Mönchengladbach, Juventus en FC Porto hebben bovengemiddelde interesse.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer