PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Vier clubs willen Donyell Malen deze zomer kopen van PSV’

Donyell Malen is gewild deze zomer op de transfermarkt. De aanvaller hersteld momenteel van een zware blessure maar dat stopt geinteresseerde clubs niet. Op Radio Kiss Kiss Napoli onthulde Valter de Maggio deze week dat Napoli geïnteresseerd is in de PSV-aanvaller.

De club uit Napels overweegt de interesse te concretiseren nu andere kandidaten zijn doorgestreept, maar er zijn nog drie grote clubs geïnteresseerd: AC Milan, Juventus en FC Barcelona.

Al deze clubs willen deze zomer een nieuwe spits toevoegen aan de selectie. Nu is Malen niet overal topkandidaat, maar ook de transfersom kan roet in het eten gooien voor de Oranje-international. In Italië circuleert immers een vermeend kostenplaatje van vijftig miljoen euro en dat zou voor PSV-begrippen een recorddeal betekenen.

De coronacrisis kan PSV deze zomer dus helpen om Malen te behouden. Tegelijkertijd houdt de Eindhovense club rekening met een scenario waarin het een miljoenendeal móét sluiten om financieel gezond te blijven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.