‘PSV mengt zich in de strijd om talent van Barca’

Op dit moment wordt het grote Barcelona-talent Juan Miranda gehuurd door het Duitse Schalke 04 maar het is nog niet bekend waar volgend seizoen zijn toekomst ligt. Er is in ieder geval veel belangstelling voor hem.

Volgens El Mundo Deportivo is de kans zeker aanwezig dat Miranda nog deze zomer gaat vertrekken bij Barcelona. Daar heeft hij tenslotte een contract dat na het komende seizoen verloopt. Ondertussen blijken heel wat clubs geïnteresseerd. Zo zou onder meer Real Betis Miranda graag terug zien keren. Daar genoot hij in het verleden zijn opleiding.

Ook vanuit Nederland is er echter interesse. Zo zou PSV de twintigjarige speler maar wat graag naar Nederland zien komen. Daarnaast wordt zijn naam genoemd bij Borussia Mönchengladbach, Juventus en FC Porto.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer