‘Mauro Junior krijgt basisplaats bij PSV’

Volgens clubwatcher Rik Elfrink zou het zomaar kunnen dat Mauro Junior volgend seizoen onder de nieuwe trainer Roger Schmidt een basisplaats krijgt.

De journalist van het Eindhovens Dagblad is resoluut in zijn oordeel: “Die zit straks dicht tegen de basis aan, dat kan niet anders. Hij heeft laten zien bij Heracles dat hij mogelijkheden heeft.” Voor de club uit Almelo noteerde de Braziliaan zes doelpunten en zes assists in 26 competitieduels.

Elfrink ziet ook Armando Obispo na zijn Vitesse-periode als kanshebber. Zijn AD-collega Maarten Wijffels vraagt zich af of de huidige selectie kampioenswaardig is. “Hij zal straks in de voorbereiding beginnen en kijken wat hij aan boord heeft.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer